ОГОЛОШЕННЯ Калинівська селищна рада оголошує конкурс на залучення суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0830 га

Дата: 16.07.2021 14:36
Кількість переглядів: 265

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Калинівська селищна рада оголошує конкурс на залучення суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0830 га кадастровий номер 3221283201:02:009:0006, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (під будівництво магазину по продажу автозапчастин олив та мастил) /03.07/, розташованої в межах смт Калинівка, Броварського району, Київської області, яка знаходиться в користуванні на умовах оренди в ФОП Прокопчук А.О.

Конкурс відбудеться 02.08.2021 року о 10-00 за адресою: вул. Травнева, буд. 10, смт Калинівка, Броварського району, Київської області, в приміщені Будинку Культури.

Претенденти, що мають відповідну кваліфікацію підтверджену сертифікатом, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні до 30.07.2021 року, включно, подати до Калинівської селищної ради заяву та конкурсну документацію, а саме: копії установчих документів претендента; копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки; конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат пов’язаних із виконанням робіт, а також, строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті). 

За довідками звертатися за тел. (04594) 79-0-51, контактна особа, Поштаренко Т. Л.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь