«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ДИТЯЧИХ САДОЧКІВ НА КИЇВЩИНІ ТРИВАЄ

Дата: 20.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 812

Фото без опису

В цьому році в рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» продовжується будівництво та модернізація 6 дитячих садочків на території Київської області. Про це сьогодні під час онлайн брифінгу повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

«Планується завершити реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок в с. Лебедівка Вишгородського району. Наразі роботи виконані на 17%. До кінця травня очікуємо укладення двох договорів на виконання робіт з капітального ремонту», – зазначив заступник голови.

Йдеться про дитячий навчальний заклад “Веселка” в м. Обухів, де буде зроблено термосанацію приміщення та Студениківський заклад дошкільної освіти “Малятко” в Бориспільському районі, в якому буде зроблено капітальний ремонт. У разі реалізації всіх заходів за встановленим планом роботи планується завершити в жовтні цього року.

Крім того, вже на 71% виконано роботи з будівництва дитячого садка на 75 місць в с. Синяк Вишгородського району.

«Капітальний ремонт дитячого садочку по вул. Шевченка, 15 в смт Згурівка виконано на 42%. Завершення робіт очікується в жовтні 2021 року. На 47% виконано реконструкцію опорного навчального закладу Красятицьке НВО, дитячий садок “Казочка” в Вишгородському районі. До початку нового навчального року роботи маються завершитися», – повідомив Андрій Лісовик.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь