ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 14.05.2021 16:10
Кількість переглядів: 499

14 травня 2021 року під головуванням в.о. голови Броварської райдержадміністрації Проскочила П.І. відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС стосовно інформації, що в межах адміністративних границь Калинівської громади Броварського району поза межами населеного пункту Перемога ( біля кладовища) приблизно о 8 годині ранку внаслідок розгерметизації шламопроводу трапився виток шламу з цеху нейтралізації відходів Броварського алюмінієвого заводу. Рідина білого кольору з утворенням піни, об’ємом приблизно 40-50 мпотрапила на поверхню. Було встановлено, що шлам являє собою сполуку гідрооксиду алюмінію, що пройшов попередню очистку на заводі та накопичується  у відкритому шламосховищі. Дана рідина є безпечною для середовища та людини.

         З метою недопущення потрапляння пилу зі шламу у повітря зона витоку відходів засипається  шаром піску і в подальшому вилитий шлам буде знятий разом  з піском для подальшої утилізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь