В Броварському районі підбили попередні підсумки кампанії декларування - 2021

Дата: 07.05.2021 13:33
Кількість переглядів: 652

З початку  року громадянами Броварського району подано 1353 декларації про майновий стан і доходи, в яких самостійно нараховано зобов’язань податку з доходів фізичних осіб на суму 10,5 млн. гривень та          1,5 млн. гривень  військового збору.  Зокрема,  44 громадянина задекларували отриманий дохід в сумі понад 1 млн. грн.

При цьому,  193 декларацій  подано громадянами які декларують вартість успадкованого майна або майна отриманого у дарунок, 234 декларації подано громадянами, які отримали дохід від операцій продажу майна, 77 декларацій подано громадянами, які в минулому році отримали дохід від надання майна в оренду, 19 декларантів отримали інвестиційний дохід а 31 громадянин задекларував отримання іноземних доходів.

Правом на отримання податкової знижки, з початку року,  скористався  561 громадянин, задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню, складає 2,4 млн. гривень.

Наголошуємо, що для громадян,  які мають право на податкову знижку, останній день подання декларації за 2020 рік - 31 грудня 2021 року. 

 Консультації щодо порядку заповнення податкової декларації можна безкоштовно отримати в Центрах обслуговування платників ДПІ Броварського району: за наступними адресами: м. Бровари   вул. Київська, буд. 286; смт. Баришівка, вул. Київський шлях буд.48; смт. Згурівка,                вул. Українська, буд.19.

 

ГУ ДПС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь