Про проведення онлайн наради з представниками закладів освіти

Дата: 28.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 899

У приміщені Броварського міськрайонного центру зайнятості 21 квітня 2021 року відбулася нарада для працівників освіти Калинівської ОТГ, Великодимерської ОТГ, Зазимської ОТГ та Калитянської ОТГ, яку проводила провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Броварського міськрайонного центру зайнятості Марина Левкович.

Була надана інформація про послуги служби зайнятості стосовно профорієнтації, презентовано офіційний сайт державної служби зайнятості України, де можна знайти багато корисної інформації  населенню та учнівської молоді, пропонувалась платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри. Також фахівець акцентувала увагу на онлайн марафоні «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього», обговорювались питання щодо активній участі учнівської молоді у  корисному контенті профорієнтаційного онлайн марафоні. У заході взяли участь 7 представників закладів освіти об’єднаних територіальних громад: психологи, соціальні педагоги,  які відповідають за профорієнтаційну роботу на місцях.

 Мета наради з представниками закладів освіти  полягає у спільному проведенні інформаційної компанії, щодо роботи сервісу та залучення якомога більше учнів  починаючи з 14 років до  отримання інформації із профорієнтації в он-лайн форматі якщо існує потреба у:

  • виборі (зміні) професії;
  • виборі майбутнього напряму професійного навчання;
  • оцінці власних здібностей;
  • саморозвитку.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь