«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: В СЛАВУТИЧІ ЗВЕДУТЬ БАСЕЙН З УРАХУВАННЯМ ПРИНЦИПІВ БЕЗБАР‘ЄРНОСТІ

Дата: 24.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 610

Фото без описуПротягом 2021 року в Київській області буде збудовано та реконструйовано 6 спортивних об‘єктів в рамках державної програми «Велике будівництво». Серед яких басейн в м. Славутич, що буде збудовано за принципами безбар‘єрності. Про це сьогодні, 24 березня, повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу.

«В місті Славутич, яке є пілотним в Україні зі створення безбар’єрного простору, буде відновлено басейн. Він забезпечить високий рівень надання оздоровчих послуг населенню міста та прилеглих територій, в тому числі для маломобільних груп населення» – розповів голова Київської ОДА.

Крім того, буде реконструйовано та збудовано п‘ять інших спортивних об‘єктів. Йдеться про будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Миронівка, стадіону в с. Переяславське, Переяслав-Хмельницького району, реконструкцію стадіону Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, будівництво стадіону Волошинівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок» імені Героя України Руслана Лужевського Баришівської селищної ради у с. Волошинівка Баришівського району, Будівництво академії спорту в м. Буча.

«Українські міста повинні бути зручними для мешканців, тому принципи безбар‘єрності ми враховуємо під час будівництва всіх наших соціальних інфраструктурних об‘єктів», – підкреслив голова Київщини Василь Володін.
Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь