Відремонтована сортивна зала зустрічала учнів

Дата: 05.03.2021 16:17
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Днями в Калинівці відбулася приємна, як для учнів, вчителів, так і жителів усієї громади, подія-після реконструкції в урочистій обстановці було відкрито спортивну залу в Калинівській загальноосвітній школі.

Того дня до села завітали гості: народні депутати України
Микола Галушко та Валерій Колюх, начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, голова Броварської районної державної адміністрації Георгій Біркадзе, голова районної ради Сергій Гришко.

Звертаючись до присутніх під час вітального слова, представники влади констатували: надзвичайно приємно, що діти відтепер матимуть змогу займатися спортом у сучасних, комфортних умовах.

Сергій Тимофєєв у свою чергу подякував районній владі й депутатському корпусу за підтримку. Адже з районного бюджету для ремонту спортивної зали було залучено 235134 грн., з місцевого бюджету – 146991 грн., один мільйон 147 тисяч гривень виділено з державного бюджету.

 Калинівський селищний голова Вадим Булкот та його колеги з інших ОТГ приєднались до привітань. Вадим Булкот подякував причетним за допомогу в реконструкції та вручив Подяки Калинівської селищної ради.

У сортивній залі, насправді, було проведено чимало роботи. Дерев’яну підлогу замінено на високоякісну спортивну, реконструйовано допоміжні внутрішні приміщення та роздягальні, облаштовано туалети та душові, поміняно старе спортивне обладнання на сучасне. Загалом, ремонтні роботи тривали близько чотирьох місяців.

Окрім уроків фізкультури, в спортивній  залі відбуватиметься гурткова секційна робота з ігрових видів спорту, зокрема, з волейболу та баскетболу.

Того ж дня директор Калинівської ЗОШ Світлана Кирій провела для гостей екскурсію освітнім закладом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь