20 червня в селі Калинівка Броварського району урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик.

Дата: 23.02.2021 23:22
Кількість переглядів: 1689

Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Фото без опису

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям та розміром 42мх22м розташований в селі Калинівка, яке входить до Калинівської ОТГ. Зазначений майданчик став першим з шести мультифунціональних майданчиків, які зводяться в області.

Фото без опису

«Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін.

Під час заходу Євген Калінін передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі. У свою чергу  Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

Фото без опису

Нагадуємо, що Київській області  з державного бюджету виділено 8 396,5 тисяч гривень для будівництва таких мультифункціональних майданчиків відповідно до постанови Уряду «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту». Облаштовуються майданчики за рахунок коштів місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь