20 червня в селі Калинівка Броварського району урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик.

Дата: 23.02.2021 23:22
Кількість переглядів: 1387

Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Фото без опису

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям та розміром 42мх22м розташований в селі Калинівка, яке входить до Калинівської ОТГ. Зазначений майданчик став першим з шести мультифунціональних майданчиків, які зводяться в області.

Фото без опису

«Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін.

Під час заходу Євген Калінін передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі. У свою чергу  Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

Фото без опису

Нагадуємо, що Київській області  з державного бюджету виділено 8 396,5 тисяч гривень для будівництва таких мультифункціональних майданчиків відповідно до постанови Уряду «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту». Облаштовуються майданчики за рахунок коштів місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь