На Київщині відкрили черговий мультифункціональний майданчик та поле для міні-футболу

Дата: 23.02.2021 23:18
Кількість переглядів: 1350

20 червня в смт Калинівка Броварського району Київської області  урочисто відкрито перший мультифункціональний майданчик. Участь взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Євген Калінін, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, представники Броварської районної адміністрації, місцевого самоврядування та громадськість.

Фото без опису

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям та розміром 42мх22м розташований в смт Калинівка, яке входить до Калинівської теритоторіальної громади. Зазначений майданчик став першим з шести мультифунціональних майданчиків, які зводяться в області.

«Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін.

Під час заходу Євген Калінін передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі. У свою чергу  Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

http://koda.gov.ua/news/v-kalinivci-urochisto-vidkrito-pershiy/


Черговими об’єктами спортивної інфраструктури в рамках обласної програми «Київщина спортивна» поповнився Броварський район 26 серпня. На урочисте відкриття завітали заступник голови Київської обласної державної адміністрації Євген Калінін та начальник обласного управління фізичної культури та спорту Сергій Тимофєєв.

Фото без опису

Так, поле для міні-футболу зі штучним покриттям  розміром 42м х 22м  урочисто відкрили в селі Красилівка Калинівської територіальної громади. Також біля  майданчика облаштовано по два тренажери – мультифітнесстанція та тренажер для людей з обмеженими фізичними можливостями.

У рамках робочого візиту Київщиною за дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, окрім відкриття нових спортоб’єктів, Сергій Тимофєєв здійснив інспекцію спортивної інфраструктури та провів робочі зустрічі з громадою.

Як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту КОДА, адміністрацією цьогоріч  було закуплено 22 комплекти спортивного обладнання для облаштування міні-футбольних полів та мультифункціональних майданчиків. До Красилівки КОДА у 2020-му закупила та передала комплект обладнання для облаштування футбольного майданчика на загальну суму 930 000 грн. Облаштовувалися майданчики коштом місцевого бюджету.

Футбольне поле в Красилівці стало другим серед запланованих футбольних майданчиків.

http://koda.gov.ua/news/na-kiivshhini-vidkrili-chergoviy-multi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь