Новини

05 Жовтня, 2021 р., 10:31
У Сквирі на Київщині завершився капітальний ремонт стадіону «Колос». Спортивний об’єкт був збудований у 1953 році й вже 40 років як не оновлювався.
04 Жовтня, 2021 р., 16:08
Довгоочікуваний дитсадок зводять «з нуля» на Київщині в рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/dovgoochikuvaniy-ditsadok-zvodyat-z/ На Білоцерківщині капітально ремонтують дорогу між двома селами - http://koda.gov.ua/news/na-bilocerkivshhini-kapitalno-remont/ Ще два села на Білоцерківщині з’єднають якісною дорогою - http://koda.gov.ua/news/shhe-dva-sela-na-bilocerkivshhini-ziednayu/ У рамках "Великого будівництва" на Київщині ремонтують міст, збудований 53 роки тому - http://koda.gov.ua/news/u-ramkakh-velikogo-budivnictva-na-kii/ Нова амбулаторія у Мотовилівці прийматиме близько сотні людей на добу - http://koda.gov.ua/news/nova-ambulatoriya-u-motovilivci-priym/
04 Жовтня, 2021 р., 16:01
"Велике будівництво": реконструкція приймального відділення у Тетієві - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-rekonstrukciya-pr-2/ "Велике будівництво": траса Н-01 Київ-Знам'янка (54 км) – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-01-kiiv-znam-4/ "Велике будівництво": траса Н-01 Київ-Знам'янка (58 км) – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-01-kiiv-znam-3/ "Велике будівництво": траса Н-01 Київ-Знам'янка (99 км) – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-01-kiiv-znam-2/ "Велике будівництво": траса Н-01 Київ-Знам'янка (поблизу Кагарлика) – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-01-kiiv-znam/ Майже пів тисячі нових робочих місць з’явилось на Київщині завдяки «Великому будівництву» - http://koda.gov.ua/news/mayzhe-piv-tisyachi-novikh-robochikh-misc-z/ Дві школи Київщини до кінця жовтня капітально відремонтують у рамках «Великого будівництва» - http://koda.gov.ua/news/dvi-shkoli-kiivshhini-do-kincya-zhovtnya-kap/ За кілька тижнів ще один сучасний дитсадок з’явиться на Київщині завдяки «Великому будівництву» - http://koda.gov.ua/news/za-kilka-tizhniv-shhe-odin-suchasniy-dits/ "Велике будівництво": траса Н-07 Київ-Суми-Юнаківка (0-15 км) - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-07-kiiv-sumi/ "Велике будівництво": траса Н-08 Бориспіль-Дніпро-Маріуполь (57-54 км) – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-trasa-n-08-borispil/ "Велике будівництво": оновлення траси Н-08 Бориспіль-Дніпро-Маріуполь – http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo/
01 Жовтня, 2021 р., 09:12
ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ! У цей святковий день висловлюємо глибоку вдячність усім працівникам освіти за Ваше самовіддане покликання, творчу енергію і натхненну працю, за безмежну любов до своїх учнів, за особистий внесок у розвиток освітньої галузі Калинівської громади. Ви присвятили своє життя благородній справі – навчанню та вихованню підростаючого покоління. Наша щиросердна повага Вам, дорогі педагоги за невтомний творчий пошук і прагнення виховати яскраві особистості, справжніх патріотів України. Своєю невтомною працею Ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте їм найвищі моральні і духовні цінності.  Нехай над Вами, шановні працівники освіти, завжди сяє яскрава зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели у самостійне життя і, кому дали найнеобхідніше – знання. Бажаємо Вам невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і добрих справах, життєдайної сили для нових звершень, державної підтримки, родинного затишку, щастя, здоров’я та благополуччя!
21 Вересня, 2021 р., 15:05
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Тетієві реконструювали приймальне відділення.
21 Вересня, 2021 р., 09:41
Цього року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановані роботи на 47 дорожніх об’єктах. Загалом заплановано прокласти 77,7 км нового асфальтного покриття. З них 42,45 км влаштували вже.
21 Вересня, 2021 р., 09:39
В Київській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває реалізація 18 об‘єктів соціальної інфраструктури загальною вартістю 340 млн. грн. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.
21 Вересня, 2021 р., 09:37
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває ремонт траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь